KVKK

VSY BİYOTEKNOLOJİ VE İLAÇ SANAYİ A.Ş.
AYDINLATMA METNİ

Son Güncelleme Tarihi: 21.09.2020

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

VSY Biyoteknoloji ve İlaç Sanayi A.Ş. (“Şirket”)  tarafından toplanan ve işlenen kişisel veriler, Şirket’in koruması altındadır. Kişisel veriler, Şirket tarafından işbu Aydınlatma Metni kapsamında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ikincil düzenlemeleri ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin sair mevzuatı uygun olarak işlenmektedir.

KVKK uyarınca kişisel veriler, kimliğinizi belirli ya da belirlenebilir kılan her türlü bilgi anlamına gelmektedir. Şirket tarafından işlenen kişisel verileriniz, bunların işlenme amaçları, aktarılabileceği alıcı grupları, toplanma yöntemi, hukuki sebebi ve söz konusu kişisel verilere ilişkin haklarınız aşağıda yer almaktadır.

A- ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİLERİMİZ

A.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz halinde aşağıdaki kişisel verileriniz işlenebilecektir;

  • Kimlik Bilgileri: Ad ve soyad,
  • İletişim Bilgileri: Telefon no, e-posta adresi, adres;
  • İşlem Güvenliği Bilgileriniz: IP adresi bilgileri, internet sitesi giriş çıkış bilgileri.

A.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz, ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki amaçlar ile işlenebilecektir;

  • Kullanıcılar tarafından yöneltilen talep ve önerilerin değerlendirmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • 5651 Sayılı Kanun’dan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • İlgili mevzuat gereği saklanması gereken bilgilerinizin muhafazası; bilgi kayıplarının önlenebilmesi için kopyalanması, yedeklenmesi; bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması, şebekelerimizin ve bilgilerinizin güvenliği için gerekli teknik ve idari tedbirlerin alınması,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, yasal takiplerin ve hukuki süreçlerin yürütülmesi.

A.III. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin A.II. başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde; ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde yurt içindeki adli makamlar veya kolluk kuvvetleri ile paylaşılabilecektir.

A.IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz internet sitemizi ziyaret etmeniz sırasında elektronik mecralardan yukarıda yer verilen amaç dahilinde Kanun’un 5 ve 8. madde hükümlerinde sayılan ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak otomatik veya otomatik olmayan yollarla işlenmektedir.

  • Şirket’in tabi olduğu mevzuatta öngörülmüş olması,
  • Şirket’in hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Tarafınızca alenileştirilmiş olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla, Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması.

B- FİZİKSEL ZİYARETÇİLERİMİZ

B.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Şirket yerleşkesini ziyaret etmeniz halinde, ad soyad, e-posta, telefon numarası, ziyaretçi giriş çıkış kayıt bilgileri, meslek bilgisi,  kamera kayıtları, kablosuz internet erişimi talebiniz olması halinde ise; IP adresi, internet giriş-çıkış log kayıtları, şifre ve parola bilgileriniz işlenmektedir.

B.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Şirket yerleşkemizi ziyaret etmeniz halinde; şirket içi güvenliğin sağlanması, etik ihbar sürecinin yürütülmesi, kapı geçiş raporu tutulması,  suç ya da hukuka aykırılık durumunda yetkili mercilere bilgi verilmesi, misafir kablosuz internet ağının sağlanması amaçları kapsamında işlemektedir.

B.III. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin B.II. başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde talep edilmesi halinde yetkili kurum ve kuruluşlar,  kolluk kuvvetleri ve hizmet sağlayıcı firma ile paylaşılabilecektir.

B.IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz, Şirket yerleşkesini ziyaret etmeniz halinde sizlerden; fiziki, yazılı, sözlü ya da CCTV kamerası aracılığıyla yukarıda belirtilen amaçlar dâhilinde KVKK’nın 5, ve 8. madde hükümlerinde sayılan ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak toplanmakta, saklanmakta ve işlenmektedir.

  • Fiili imkânsızlık halleri ortaya çıkması durumunda, rızanızı açıklayamayacak durumda bulunmanız veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

C- POTANSİYEL MÜŞTERİLERİMİZ/İŞ ORTAKLARIMIZ/TEDARİKÇİLERİMİZ

C.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Şirket ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir;

  • Kimlik Bilgileriniz: Ad soyadı, uyruk,
  • İletişim Bilgileriniz: Adres bilgisi, e-posta, telefon numarası,
  • Finans Bilgileriniz: Kredi ve risk bilgileri.

C.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Şirket ile ilişkiniz kapsamında elde edilen kişisel verileriniz aşağıda yer verilen amaçlarla işlenmektedir.

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Ürünlere yönelik teklif sürecinin yürütülmesi,
  • Ürünlere yönelik tanıtım, pazarlama faaliyetlerinin yerine getirilmesi,
  • Hedef kitle belirlemeye yönelik analiz çalışmalarının yürütülmesi,
  • Mevzuattan doğan yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • Vadeli satış süreci kredi limitinin kontrol edilmesi.

C.III. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin yurt içi ve yurt dışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin C.II başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde iş ortakları ve talep edilmesi halinde yetkili kişi, kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

  1. IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz, Şirketimizle hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden,  iş ortaklarımızdan, yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, muhtelif sözleşmeler, elektronik posta araçları üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır. Bu doğrultuda toplanan kişisel verileriniz, KVKK’nın 5. ve 8. maddelerinde belirtilen ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

  • Açık rızanın alınması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

D- MÜŞTERİLERİMİZ

D.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Şirket ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir;

  • Kimlik Bilgileriniz: Ad soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, ehliyet bilgileri, medeni durum bilgisi, pasaport numarası, TCKN, vergi numarası, uyruk, anne ve baba adı, imza;
  • İletişim Bilgileriniz: Adres bilgisi, e-posta, telefon numarası, kayıtlı elektronik posta adresi (KEP),
  • Hukuki İşlem Bilgileriniz: Dava dosyasındaki bilgiler, adli makamlarla yazışmalardaki bilgiler,
  • Finans Bilgileriniz: Banka, hesap ve kart bilgileri, fatura ve borç bilgisi, kredi ve risk bilgileri,
  • Mesleki Deneyim Bilgileriniz: Meslek bilgisi.
  • Müşteri İşlem Bilgileriniz: Sipariş bilgisi, talep bilgisi, fatura, senet, çek bilgileri,

D.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Şirket ile ilişkiniz kapsamında elde edilen kişisel verileriniz aşağıda yer verilen amaçlarla işlenmektedir.

  • Ürünlerin satış süreçlerinin yürütülmesi,
  • Ürünlere yönelik satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi,
  • Kişiye özel ürün hazırlama sürecinin yürütülmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Muhasebe süreçlerinin yürütülmesi,
  • Talep ve şikayetlerin yönetimi,
  • Müşterilere yönelik bilgilendirme yapılması,
  • Ürün ve hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi,
  • Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi,
  • Ürünler, yayınlar, etkinlikler ve iş hayatına yönelik bilgilendirme, etkinliklere davet, tebrik, tanıtım iletileri gönderilmesi,
  • Organizasyon ve etkinliklerin düzenlenmesi,
  • Etik ihbar sürecinin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Raporlama sürecinin yürütülmesi,
  • Vadeli satış sürecinin yürütülmesi,
  • Nakliye ve kargo süreçlerinin yürütülmesi,
  • Gümrük ve lojistik süreçlerinin yürütülmesi,
  • Hukuk işlerinin takibi, yürütülmesi ve raporlanması,
  • Yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi.

D. III. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin yurt içi ve yurt dışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin D.II başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde; yurt içindeki yetkili kurum ve kuruluşlara, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve yetkililerine, yurt dışındaki; iş ortaklarımıza, iştiraklerimize ve bağlı ortaklıklarımıza, tedarikçilerimize ve üçüncü kişilere aktarılabilmektedir.

D. IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz, Şirketimizle hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden, üçüncü kişilerden ve yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, mobil uygulamalar, elektronik posta, telefon, başvuru formları gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır. Bu doğrultuda toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5, 8. ve 9. maddelerinde belirtilen ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

  • Açık rızanın alınması,
  • Türk Ticaret Kanunu başta olmak üzere Şirketimizin tabi olduğu mevzuatta açıkça öngörülmüş olması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Hukuki yükümlülüğün yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

E- İŞ ORTAKLARIMIZ

E.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Şirket ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir;

  • Kimlik Bilgileriniz: Ad soyad, anne baba adı, TCKN/VKN, pasaport numarası, uyruk, doğum yeri, doğum tarihi, imza, medeni durum bilgisi,
  • İletişim Bilgileriniz: Telefon numarası, adres bilgileri, e-posta adresi,
  • Özlük Bilgileriniz: Özgeçmiş bilgisi, bordro bilgileri, işe giriş ve çıkış belgesi kayıtları, eğitim seviyesi, ücret bilgisi, disiplin soruşturması, sicil numarası, profesyonel ve kişisel yetkinlikler,
  • İşlem Güvenliği Bilgileriniz: IP adresi bilgileri, kullanıcı adı ve şifre bilgileri, log kayıtları, internet giriş çıkış bilgileri,
  • Mesleki Deneyim Bilginiz: Meslek bilgisi, diploma bilgileri,
  • Finans Bilgileriniz: Fatura, senet, çek ve borç bilgisi, banka hesabı ve kart bilgisi,
  • Araca İlişkin Bilgileriniz: Araç plaka bilgisi,

E.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Şirket ile ilişkiniz kapsamında elde edilen kişisel verileriniz aşağıda yer verilen amaçlarla işlenmektedir;

  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Mal ve hizmet satın alım ve satış süreçlerinin yürütülmesi,
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Üniversiteler ile ortak çalışmaların yürütülmesi,
  • Proje süreçlerinin yürütülmesi,
  • Hakem heyeti tarafından denetim sürecinin yürütülmesi,
  • Yeni buluş ve patent faaliyetlerinin yönetilmesi,
  • Ruhsatlandırma süreçlerinin yürütülmesi,
  • Denetim konusuna bağlı olarak raporlamaların yapılması,
  • Etik ihbar hattı sürecinin yönetimi,
  • Web sitesinde bulunan formların doldurulması süreci,
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Hukuk, dava ve idari işlerinin yürütülmesi,
  • Erişim ve talimat yetkililerinin yürütülmesi,
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Yetkili kişi, kurum ve kuruşlara bilgi verilmesi.

E.III. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin yurt içi ve yurt dışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin E.II. başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde; yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara, kolluk kuvvetlerine, yurtiçinde ve yurtdışındaki tedarikçilerimize ve yetkililerine, iş ortaklarımıza, iştirakler ve bağlı ortaklıklara, topluluk şirketlerine aktarılabilmektedir.

 

   E.IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz, Şirketimizle hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden, üçüncü kişilerden ve yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, muhtelif sözleşmeler, mobil uygulamalar, elektronik posta, başvuru formları gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır. Bu doğrultuda toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5, 8. ve 9. maddelerinde belirtilen ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Şirketimizin tabi olduğu mevzuatta açıkça öngörülmüş olması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Hukuki yükümlülüğün yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması,

F- DOKTORLAR

F.I. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Şirket ile ilişkiniz kapsamında aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir;

  • Kimlik Bilgileriniz: Ad soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, ehliyet bilgileri, medeni durum bilgisi, pasaport numarası, TCKN, vergi numarası, uyruk, anne ve baba adı, imza;
  • İletişim Bilgileriniz: Adres bilgisi, e-posta, telefon numarası, kayıtlı elektronik posta adresi (KEP),
  • Özlük bilgileriniz: Özgeçmiş bilgileri, işe giriş çıkış belgesi kayıtları, sicil numarası, ücret, yan hak ve menfaat bilgileri, izin durumu bilgileri, disiplin soruşturması bilgisi, eğitim seviyesi,
  • Hukuki işlem bilgileriniz: Dava dosyasındaki bilgiler, adli makamlarla yazışmalardaki bilgiler,
  • Finans Bilgileriniz: Banka hesabı bilgileri, fatura, çek, senet ve borç bilgisi, kredi ve risk bilgileri,
  • Mesleki Deneyim Bilgileriniz: Meslek bilgisi, diploma bilgisi, gidilen kurs bilgisi, meslek için eğitim bilgileri,
  • Müşteri İşlem Bilgileriniz: Sipariş Bilgisi, talep bilgisi,
  • Görsel ve İşitsel Kayıtlarınız: Ses kayıtları, görüntü kayıtları, fotoğraf,
  • Özel Nitelikli Verileriniz: Dernek ve vakıf üyeliği bilgisi.

F.II. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

Şirket ile ilişkiniz kapsamında elde edilen kişisel verileriniz aşağıda yer verilen amaçlarla işlenmektedir.

  • Ürünlere yönelik satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi,
  • Ürünlerin satış süreçlerinin yürütülmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Finans ve muhasebe süreçlerinin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Talep ve şikayetlerin yönetimi,
  • Ürün ve hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi,
  • Organizasyon ve etkinliklere yönelik süreçlerin yürütülmesi,
  • Raporlama sürecinin yürütülmesi,
  • Klinik çalışmaların yürütülmesi,
  • Etik ihbar hattı sürecinin yönetimi,
  • Uluslararası derneklere üyelikler yapılması,
  • Sponsorluk işlemlerinin yürütülmesi,
  • Cerrahi süreçlere yönelik bilgilerin bilimsel amaçlarla paylaşılması,
  • Röportajların ve fotoğraflarının basılı ve dijital dergide yayımlanması,
  • Ürünlere yönelik lojistik süreçlerinin yürütülmesi,
  • Sipariş ve üretim planlama yapılması,
  • Hukuk işlerinin takibi, yürütülmesi ve raporlanması,
  • Yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi.

F.III. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, KVKK’nın kişisel verilerin yurt içi ve yurt dışına aktarılmasına ilişkin hükümleri kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin F.II başlığı altında yer alan amaçların gerektirdiği ölçüde yurt içindeki yetkili kurum ve kuruluşlara, yurtiçindeki ve yurtdışındaki iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve yetkililerine aktarılabilmektedir.

  1. IV. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEBİ VE TOPLANMA YÖNTEMİ

Kişisel verileriniz, Şirketimizle hukuki ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden, üçüncü kişilerden ve yasal mercilerden olmak kaydıyla internet sitesi, mobil uygulamalar, elektronik posta, telefon, başvuru formları gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişim kanalları aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır. Bu doğrultuda toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5, 8. ve 9. maddelerinde belirtilen ve aşağıda yer verilen hukuka uygunluk sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

  • Açık rızanın alınması,
  • Şirketimizin tabi olduğu mevzuatta açıkça öngörülmüş olması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, talep edilen ürün ve hizmetleri sunabilmek ve akdettiğiniz sözleşmelerinin gereğinin yerine getirilmesi,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

Özel nitelikli kişisel verileriniz ise açık rızanızın bulunması hukuka uygunluk sebebine dayanılarak toplanmakta, saklanmakta ve işlenmektedir:

G. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASINA YÖNELİK HAKLARINIZ

Bu Aydınlatma Metni’nin “İletişim” bölümünde yer alan yöntemlerle Şirketimize başvurarak,

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK’da öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin ilgili mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

H. HAK VE TALEPLERİNİZ İÇİN İLETİŞİM

Kişisel verilerinizle ilgili sorularınızı ve taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları hakkında Tebliğ’de belirtilen şartlara uygun düzenlenmiş dilekçeyle “Tuzla Organize Sanayi Bölgesi, 3.Cad. No:3 Tepeören, Tuzla/İstanbul” adresine kimlik tespiti yapılmak suretiyle bizzat elden iletebilir ya da noter kanalıyla ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında, vsybiyoteknoloji@hs02.kep.tr  kayıtlı elektronik posta (KEP) adresine, güvenli elektronik imza ve mobil imza ya da tarafınızca şirketimize daha önce bildirilen ve tarafımızca teyit edilmiş olan şirket sistemimizdeki elektronik posta adresini kullanmak suretiyle kvk.komitesi@vsybiotechnology.com  elektronik posta adresine iletebilirsiniz.

J. AYDINLATMA METNİ HAKKINDA

Bu Aydınlatma Metni Şirket tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Şirket, bu Aydınlatma Metni’nde, gerekli olduğu takdirde, her zaman değişiklik yapabilir. Şirket tarafından yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metni’nin www.vsy.com.tr adresinde yayımlanmasıyla birlikte geçerlilik kazanır.

Başvuru formu için tıklayınız.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH